Marketing en communicatie voor bouw, wonen en ontwikkeling
Strategie

Strategie

Wij ontwikkelen uw marketing- en communicatiestrategie. U krijgt een visuele marktanalyse vertaald naar heldere, meetbare oplossingen.
Lees meer

Content

Content

Door onze kennis van en inzicht in uw branche creëren wij uw relevante content. Samen zetten we zo online en offline uw merk neer.
Lees meer

Creatie

Creatie

Wij vertalen uw strategie naar effectieve middelen, zoals huisstijlen, websites, magazines, jaarverslagen en social media.
Lees meer

Recente projecten

MV-WS-Cases-Smals-1

Strategie en middelen Koninklijke Smals

Koninklijke Smals heeft een unieke werkwijze in de wereld van nat grondverzet: het bedrijf combineert baggerwerkzaam-
heden met de inname en het beheer van grondstoffen. Merkvast ondersteunt Smals bij het ontwikkelen van de strategie en het realiseren van diverse middelen.

Lees meer
MV-WS-Cases-GFK

Opzet monitor Bouwgroothandel

Samen met onderzoeksbureau Gfk heeft Merkvast de Monitor Bouwgroothandel opgezet. Deze monitor brengt in kaart wat de bouwgroothandel maandelijks omzet, onderverdeeld naar productgroepen. 
Deelnemers aan de monitor zijn onder andere Veris, Bouwmaat, CRH, Stiho, Raab Kärcher, PontMeyer, Jongeneel, Sakol, Ferney en Zevij.

Lees meer
MV-WS-Cases-VU

Visie op wonen campus VU Amsterdam

De Vrije Universiteit van Amsterdam ontwikkelt een nieuwe campus. Om voor (internationale) studenten, PHD's en professoren de visie op wonen op de nieuwe campus tastbaar te maken is Merkvast ingeschakeld.

Lees meer