Een greep uit gerealiseerde projecten

mv-ws-cases-Bouwbewust-300x240-1

BouwBewust magazine

De overheid en opdrachtgevers stellen steeds verdergaande eisen aan bouwprojecten. Aannemers en bouwbedrijven moeten gedetailleerd aantonen hoe ze voldoen aan onder meer duurzaamheidseisen, overlastbeperking en veiligheidsbepalingen. Met de formule BouwBewust ondersteunt BMN Bouwmaterialen ze daarbij. BouwBewust voegt waarde toe met bijvoorbeeld slimme logistiek, materialen op maat en duurzame labeling. De winst van die bijdrage bracht Merkvast met het BouwBewust magazine in beeld.

lees verder
mv-ws-cases-xella

Xella rekentool vergunningvrij bouwen

In 2014 is de wet voor vergunningvrij bouwen verruimd. Aannemers weten vaak niet precies of en hoeveel vierkante meter vergunningvrij ze mogen bouwen.

lees meer
MV-WS-Cases-GFK

Opzet monitor Bouwgroothandel

Samen met onderzoeksbureau Gfk heeft Merkvast de Monitor Bouwgroothandel opgezet. Deze monitor brengt in kaart wat de bouwgroothandel maandelijks omzet, onderverdeeld naar productgroepen. 
Deelnemers aan de monitor zijn onder andere Veris, Bouwmaat, CRH, Stiho, Raab Kärcher, PontMeyer, Jongeneel, Sakol, Ferney en Zevij.

Lees meer
MV-WS-Cases-Smals-1

Strategie en middelen Koninklijke Smals

Koninklijke Smals heeft een unieke werkwijze in de wereld van nat grondverzet: het bedrijf combineert baggerwerkzaam-
heden met de inname en het beheer van grondstoffen. Merkvast ondersteunt Smals bij het ontwikkelen van de strategie en het realiseren van diverse middelen.

Lees meer
MV-WS-Cases-VU

Visie op wonen campus VU Amsterdam

De Vrije Universiteit van Amsterdam ontwikkelt een nieuwe campus. Om voor (internationale) studenten, PHD's en professoren de visie op wonen op de nieuwe campus tastbaar te maken is Merkvast ingeschakeld.

Lees meer
MV-WS-Cases-AtSchiphol

Ontwikkelen digitaal magazine At Schiphol

Hoe kunnen we Schiphol profileren als top-vestigingslocatie voor huidige en nieuwe bedrijven? Dat was de vraag aan Merkvast. Wij ontwikkelden daarvoor het digitale magazine At Schiphol.

Lees meer
MV-WS-Cases-Viavac-1

Internationale websites VIAVAC

VIAVAC is een snel groeiend Nederlands bedrijf met internationale ambities. Het bedrijf maakt vacuümheffers waarmee glas en panelen getild kunnen worden en onderscheidt zich met producten die onder andere nog veiliger, hoogwaardiger en beter te bedienen zijn. Deze USP’s moeten internationaal duidelijk gecommuniceerd worden.

lees verder
MV-Boxen-HP-Plangarant-1

Inhoud en ontwerp website PlanGarant

PlanGarant is een onafhankelijk bureau dat inspeelt op de nieuwe realiteit door private toetsing van en toezicht op de bouwkwaliteit. Merkvast ontwikkelde de huisstijl en verzorgde de inhoud en het ontwerp van de website van PlanGarant.

Lees meer
MV-WS-Cases-CRH-1

Bouwzone magazine

CRH Bouwmaterialen is marktleider in de bouwmaterialenhandel binnen Nederland. In Nederland is de onderneming met ruim 85 vestigingen actief onder elf merknamen: Bakker Nijboer, BBN, DeBoo, Erven Feenstra, BMN, Stoel Van Klaveren, Timo.nl, Van Neerbos, Wijck's. Van Buren en NVB Ubbens. Met CRH bouwmaterialen ontwikkelde Merkvast Bouwzone: een magazine en een website voor bouwers in het klein- en middenbedrijf.

lees verder