Merkvast: marketing en communicatie voor bouw, wonen en ontwikkeling

De professionals van Merkvast hebben jarenlange ervaring in de bouw en projectontwikkeling. Ook aan opdrachtgeverskant. We snappen wat u wilt en wat u wilt bereiken. We zien de kansen en uitdagingen in de markt en in uw bedrijfsstrategie. We kijken mee in uw bedrijfsproces om relevant te zijn voor úw klanten.

Van strategie tot creatie 

Bij Merkvast kunt u terecht met marketingvraagstukken op het gebied van strategiebepaling, gebiedsontwikkeling, productpositionering, vastgoedontwikkeling, bouwlogistiek en duurzaamheid. We denken met u mee over de strategie van uw bedrijf. We maken relevante content en passende middelen. Als ‘pakket’, van strategie tot creatie. Maar u kunt ook bij ons terecht voor de afzonderlijke expertises, zoals tekst en vormgeving van uw website, nieuwsbrief, magazine of jaarverslag.

No-nonsense aanpak

Onze aanpak: no-nonsense. Geen vuistdikke rapporten, maar sterke visuele analyses. Altijd goed onderbouwd, met harde cijfers over uw markt en kennis van uw bedrijfsvoering. Wij vertalen uw bedrijfsdoelstellingen naar (meetbare) marketingdoelstellingen en middelen die werken.

 

Lees meer:
strategie
content
creatie

 

Wij werken ondermeer voor

partner-1bod-and-bodypartner-9partner-2partner-10Celdexpartner-11partner-3vanwijnenpartner-4partner-12partner-14partner-5partner-13partner-6bmn-logo-1partner-15partner-8partner-16