Een greep uit gerealiseerde projecten

Bird View HR-260523

Marketing en verkoop voor nieuwbouwproject Park Rietveld

In het dorp Noordeloos wordt een nieuwe wijk ontwikkeld. Een bedrijventerrein wordt getransformeerd naar een groene omgeving met 45 energieneutrale nieuwbouwwoningen. Het plan richt zich op een brede woondoelgroep: sociale koopwoningen voor starters en kleine huishoudens, eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

lees meer
Hattum en Blankevoort 2-1

Commerciële strategie Van Hattum en Blankevoort 2023-2025

Samen met enthousiaste teams binnen de VolkerWessels dochter Van Hattum en Blankevoort (Zuid) hebben we een commerciële strategie ontwikkeld en gevisualiseerd.

lees meer
screen Wkb_kennisquiz

Online game test kennis over de Wkb

‘Speel mee met de Wkb’ is een online game ontwikkeld door Merkvast en PlanGarant. Het doel van het spel is meerledig. Naast een kennistest is het spel ook bedoeld voor marktonderzoek. De antwoorden op de vragen geven namelijk een goed beeld van de kennis over de 'Wet kwaliteitsborging voor het bouwen' in de bouwkolom. Binnen twee maanden speelden al meer dan 1.000 professionals uit de bouw, overheid en bouwtoelevering het spel.

leer meer
BME

Visualisatie Private label strategie BME

BME l Building Materials Europe is met een omzet van 3,8 miljard Euro en 9.500 werknemers een van de grootste distributeurs van bouwmaterialen in Europa. Voor BME ontwikkelden we een strategieposter waarin de private label strategie van doelstelling tot value propositions tot milestones is uitgewerkt.

lees meer
HEO_huis_logo's

Marketingstrategie House Energy Optimum (HEO)

House Energy Optimum (HEO) is een revolutionair nieuwbouwsysteem voor ontwikkelaars, aannemers, woningbouwcorporaties en architecten. De marketingstrategie van het systeem is van scratch door Merkvast in samenwerking met Develop Inc. ontwikkeld

lees meer
mv-ws-cases-Monitor-300x240

Business Update Bouwgroothandel

Hoe zit de Bouwgroothandel in elkaar? Wat zijn de belangrijkste kengetallen? Wie is ook alweer de moeder van Isero? Wat hoort er allemaal bij De Stiho Groep? Wie zijn de aandeelhouders van Bouwmaat? En hoe zit het precies met Jongeneel en PontMeyer binnen TABS?

lees meer
mv-ws-cases-BTE-300x240

Marketingstrategie + visualisatie BTE

De BTE Groep (Bouw Toeleveringsindustrie Europa) bestaat uit acht prefab betonbedrijven en één betontechnologisch centrum, elk met zijn eigen specialisme(n). Deze acht bedrijven richten zich op de productie van geprefabriceerde betonproducten, zoals balkons, heipalen, bruggen en rioolsystemen.

lees meer
mv-ws-cases-BMN-actiekrant-300x240

Succesvolle actiekranten maak je samen met BMN

BMN is met 81 vestigingen marktleider in de markt voor bouwmaterialen in Nederland. Grote en kleine aannemers, klusbedrijven, tegelzetters en stukadoors kunnen er terecht voor een breed pakket aan bouwmaterialen, hout, ijzerwaren en gereedschappen.

lees meer
Monitor-Bouwgroothandel-1

Opzet monitor Bouwgroothandel

Samen met RMB dataservices heeft Merkvast de Monitor Bouwgroothandel voor fabrikanten opgezet. 
Voor fabrikanten die aan de bouwmaterialen- en de houtgroothandel leveren, is marktinformatie essentieel bij het uitstippelen van de strategische koers. Wat zijn de marktaandelen van mijn merken? Hoe zijn die verdeeld binnen productsegmenten? Wat zijn de marktaandelen van mijn concurrenten?

Lees meer
mv-ws-cases-xella

Xella rekentool vergunningvrij bouwen

In 2014 is de wet voor vergunningvrij bouwen verruimd. Aannemers weten vaak niet precies of en hoeveel vierkante meter vergunningvrij ze mogen bouwen.

lees meer
mv-ws-cases-Celdex-300x240

Slimmer luchtdicht bouwen met Celdex

Slimmer luchtdicht bouwen met Celdex

Celdex is producent van slimme afdichtingsmaterialen. Naast producten levert Celdex ook advies, want slim luchtdicht bouwen betekent vanaf de ontwerpfase meedenken over details van een gebouw. Goed ontworpen details besparen energie, tijd en kosten.

lees meer
mv-ws-cases-Ytong-300x240

Vakman stelt klant centraal bij wandkeuze

Samen met Ytong hebben we in de eerste maanden van 2017 vakmannen op de bouw bezocht en gevraagd waarom ze voor cellenbeton van Ytong kiezen. De uitkomst is helder: naast verwerkingsgemak zijn de stringentere gebouweisen van de opdrachtgever leidend.

lees meer