• Bouwbewust-spread

BouwBewust magazine

BouwBewust voegt waarde toe met bijvoorbeeld slimme logistiek, materialen op maat en duurzame labeling. De winst van die bijdrage bracht Merkvast met het BouwBewust magazine in beeld.

De overheid en opdrachtgevers stellen steeds verdergaande eisen aan bouwprojecten. Aannemers en bouwbedrijven moeten gedetailleerd aantonen hoe ze voldoen aan onder meer duurzaamheidseisen, overlastbeperking en veiligheidsbepalingen. Met de formule BouwBewust ondersteunt BMN Bouwmaterialen ze daarbij. BouwBewust voegt waarde toe met bijvoorbeeld slimme logistiek, materialen op maat en duurzame labeling. De winst van die bijdrage bracht Merkvast met het BouwBewust magazine in beeld.

Overtuigende acquisitietool

We interviewden aannemers, specialisten en andere relaties van BMN. Aan de hand van hun projecten kwantificeerden we de bijdrage van BouwBewust aan hun projecten. In gereden kilometers, CO2-uitstoot, tijdswinst of veiligheid op de bouwplaats. Voor BMN is het niet alleen een compleet overzicht van hun dienstverlening, maar ook een overtuigende acquisitietool.