Komt een man bij de balie

Baliemedewerker (2)-1

Ruim dertig jaar loop ik met enige regelmaat bouwmaterialen-, hout- en ijzerwarengroothandels binnen. Gewoon uit interesse en ook beroepsmatig om het kennis- en serviceniveau van medewerkers te benchmarken. De baliemedewerker bepaalt voor mij voor een belangrijk deel de uitstraling van een vestiging. ‘De vent is de tent’ is een uitdrukking die voor mij op dat moment bewaarheid wordt. Baliemedewerkers zijn essentieel in vestigingen waar veel klusbedrijven, kleine bouwbedrijven en ZZP’ers hun producten afhalen.

Pas op voor de online muur van baksteen

wimbak_The_salesman_wants_to_break_trough_a_brick_wall_to_rea_9f52e88d-81c8-4c00-88f2-51bd255e399a_3

Hi Wim,

Bedankt voor het linken en leuk om digitaal kennis te maken! Ik keek op jullie website, en zag wat aanknopingspunten om het rendement van jullie online-marketingactiviteiten nog verder te verhogen. Zullen we in een korte video-call kennismaken en dit bespreken?

#bouw #marketing

Fijne dag!

Van knelpunt naar zekerheidsmarketing in de woningbouw

Bird View LR-1

Onlangs kwam ik een interessant rapport tegen van de  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). ‘Marktaspecten wettelijke implementatie nieuwbouw bijna energieneutraal’. Een bloemlezing van knelpunten die de eindgebruiker ervaart bij het kiezen voor een duurzame (BENG/Energieneutraal/NOM) woning.